Foto Jadul Koleksi Teh Otih


Masyaallah mani parangling nya wanoja kelas 2 IPA 1 harita…..

Curug Cipongkor jaman harita. Waas nya…..

Di Sasak Cipancar

Sanes nya, upami ayeuna nu aya di foto ngaradeg deui di eta sasak, moal meureun mun teu ngaborobot mah eta sasak teh. Atuda ayeuna mah pan seueur nu barayuhyuh.

19 Balasan ke Foto Jadul Koleksi Teh Otih

  1. smansalingga82 mengatakan:

    Hatur punten ka Teh Otih fotona nembe dimuat. Sanes nyapirakeun, jalaran kintunan dugina nuju admin teu aya di tempat. Kalihna ti eta, ngarumaoskeun jarang muka surel. Janten upami teu diwartosan mah dugi ka panon poe bijil ti kulon oge jiga na mah surel teh moal dibuka-buka. Hatur nuhun kana kintunanana, sareng wilujeng mejeng.

    • Otih Rostiana mengatakan:

      Teu sawios2 atuh kang… eta ge pedah wae nuju iseng mendakan foto jadul…. Hatur nuhun pisan. Mangga ah ka teteh2, akang2 nu harita kajepret wilujeng nostalgia. Anu kalangkung hapunten… eta mah tukang fotografer na kirang roris panginten…🙂

  2. Aang mengatakan:

    Alah… Admin loba alesan pisan. Kepret wae tah Admin teh. Lain sig soson-soson jeung tarapti ari migawe tugas teh. Rek balik kamana siah, da lamun kitu carana mah kaluhur moal sirungan kahandap moal akaran!!!!

    Sok ah urang cararekan admin na meh kapok…..

  3. N. Andriyani mengatakan:

    Nu kahiji mah foto dirorompok, waktos nuju rame2 sakelas ngarujak. Ayeuna mah tangkal balimbing, jambu aerna ge tos teu aya, janten bumi, kantun waasna.

  4. ati puji mengatakan:

    Laaahh abdi teu diajakan, abong kena teu sakelas…

  5. Otih Rostiana mengatakan:

    Eeee… keheulanya, eta teh kelas dua atanapi kelas 3 nya? Nu emut IPA 1 na wae, da abdi mah ti kelas 1 dugi ka kelas 3 di IPA1. Cik teteh2 anu karoris dina eta foto nu kahiji, emut keneh?

  6. Otih Rostiana mengatakan:

    beu edas wae eta teh Nani, janten ayeuna nuju ngawawaas wanci sweetseventeen panginten nya? Wilujeng atuh, ngiring bingah….

  7. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Aduh nembe ningal fotona yeuh,sigana ari kls 2 mah pribados teu ngiringan da abdi mah 2 IPA2, tp foto nu di cipongkor oge asa teu aya, teh otih Otih kls sabaraha ieu, mani teu sidiknya kana raray nyalira oge, nuju sareng pa Yusup tea kitu?

  8. Otih Rostiana mengatakan:

    Anu di cipongkar mah nalika kelas 1 (abdi 1-5, teh Neni 1-2 pami teu lepat mah) Teh Ani mah sanes di 1-6? Eta pan nu cingogo teh Yayan (Leres?) ti 1-6, aya kang Kostawan, teh Tatat sareng nu sanesna (hilap deui)….

  9. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Anu di cipongkor mah sigana abdi teu ngiring, tapi anu di sasak cipancar mah sapertosna anu palih kiwaeun anu ngangge acuk haneut bulu jinnya?

  10. Otih Rostiana mengatakan:

    muhun katingal na mah. Mung eta nu nganggo jaket bulu jin mah ayeuna nuju ngereles heula panginten nya, kacandak ku jaket…🙂

  11. Agus Kusnawan/ Aniw mengatakan:

    Teh Otih…. ari eta nupangsisina ngagembol rangsel di sasak Cipancar Si Jhon Wayne teanya? Eta nu caket Kang Dadan. Ambek ka Sikostawan teh sok hayang ngingilu bae.

  12. riska kusDamayanti mengatakan:

    kemarin (maret 2012) saya sempat ke curug cipongkor🙂
    masih tetep indah🙂

    senang nya punya pengalaman yang sama🙂

    mampir ke blog ris ya🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: