Sajarah Sumedang

Bangku ieu dihaturanan kanggo para saderek anu resep sareng micinta sajarah karuhun urang. Sumangga waktos sinareng tempat disanggakeun kanggo anu bade ngabahas lalawuh sajarah anu tos disayagikeun di etalase, atanapi anu bade dikirim kanggo disayagikeun. Hatur nuhun

3 Balasan ke Sajarah Sumedang

  1. wawan.r mengatakan:

    naon rupi nu tos diserat dina ieu blog,kanggo nambihan wawasan urang sunda,pangna urang sumedang

  2. nandang jumara mengatakan:

    mana atuh sok simkuring hoyong wanoh ka budaya sunda teh diantos pisan…perkawis sejarah sumedangna…hatur nuhun

  3. agus koswara mengatakan:

    assalamualaikkum,bagaimana asal muasal sejarah sumedang dan apa hubungannya dengan kerajaan pajajaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: