Artikel

Bangku ieu kanggo para saderek anu bade ngawangkong perkawis artikel anu parantos disuguhkeun dina etalase. Sumangga dipiharep pisan komentar perkawis lalawuh artikel anu parantos disayogikeun.

5 Responses to Artikel

  1. kosasih berkata:

    ah … si akang mah artikel domret ge meni dibahas, padahal barudak mah tos arapaleun sareng pangalaman, komo uyeh cs mah,he he . .

  2. Agus Kusnawan/ Aniw berkata:

    Jang.. ari kasus bencong taman maluku aya henteu artikelna

  3. Saepudin Mukti berkata:

    Cing…, pami tiasa mah nyuhunkeun pidangan nu mangrupi “komik sunda” boh nu mangrupi dongeng, carpon, bobodoran, atanapi naon wae.

  4. herdi hendoyo berkata:

    nineung ku carita sunda,boh carita nyambung boh carita pondok,diantos nu salajengna

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: