Asmak Malaikat Dlohirmir


Ieu Asmak cocok keur pertahanan diri bari jeung ngabogaan kakuatan dahsyat keur ngancurkeun musuh dina ngadu kasakten. Pangalaman salah saurang pendekar nu geus ngagem ieu asmak ngabuktikeun kampuhanana dina ngancurkeun istijrad nu kawilang hese dilawanna, saperti Ajian Rawa Rontek, Paku Bumi jeung Panca Sona. Teu loba pendekar nu ngagem ieu Asmak kusabab amalannana nu kawilang beurat. Ieu Asmak saestuna ‘milik’ salah sahiji paguron silat, kukituna hapunten anu kasuhun ka Bang Katong oge Ki Demang sareng rengrenganana pribados medar  ieu Asmak di ieu rubrik.

Ari unggelna ieu Asmak:

A’UDZUBILLAHIMINASYAITONNIROJIM, BISMILLAHHIROH MANIROHIIM, ALIF LAM MIM,ALIF LAM RO, ALIF LAM MIM, LAAHAULAWALAQUWATTA ILLA BILLAH, WALA YAUDUHU HIFDZUHUMA WAHUWAL ALLIYUL ADHIIM, ALLOHUMA KUN FAYAKUN, YAA ZOHIR YAA BATHIN, YAA SAMI’, YAA BASHIER, ALLOHUMA SHALI ALA SAIDINA MUHAMMADIN ADADAMAA FIILMIHI SHOLATAN DAA IMATAN BIDAWAAMI MULKILLOH.

Cara Ngamalkeunana (dilakukeun sacara berurutan):

  1. Puasa Senen-Kemis 7x atawa puasa 40 poe, bari ngadawamkeun Shalawat : ALLOHUMA SHALI ALA SAIDINA MUHAMMADIN ADADAMAA FIILMIHI SHOLATAN DAA IMATAN BIDAWAAMI MULKILLAHI.
  2. Puasa 3 poe dimimitian ti poe Salasa Kaliwon bari ngadawamkeun Basmalah jeung Ta’awudz.
  3. Puasa bukana mutih 3 poe bari ngadawamkeun Alif Lam Mim, Alif Lam Ro, Alif Lam Mim.
  4. Puasa bukana mutih  3 poe bari ngadawamkeun Lahaulawalaquwatta illa Billaah.
  5. Puasa bukana mutih 3 poe bari ngadawamkeun Yaa zohir jeung Yaa Bathin diakhiran ku mati geni
  6. Puasa 7 poe bari ngadawamkeun Yaa Sami yaa Bashir.

Katerangan Asmak:

TA’AWUDZ ngabogaan mangpaat supaya kakuatan urang teu kacampuran ku kakuatan setan. BISMILAHIROHMANIROHIIM, bubuka nyuhunkeun widi iti Gusti nu Maha Suci supaya ieu Asmak bisa kapimiliki.

Bacaan “ALIF LAM MIM, ALIF LAM RO, ALIF LAM MIM”: pusat pangbuka kakuatan nu ngamunculkeun energi gaib. Dibaca 500 x dina puasa mutih 3 poe.

“LAAHAULA WALAQUWATTA ILLABILAH”: Nyhunkeun  kakuatan ti Allah SWT. Ieu kakuatan bisa digunakeun pikeun tujuan urang. Dibaca 500 x dina puasa mutih 3 poei.

ALLOHUMMA KUN FAYAKUN”: visualisasikeun (bayangkeun) jirim kakuatanana dina keur maca LAHAULA… afirmasikeun kana energi nu ngajirim buleudan dina dampal leungeun nu siap diteunggeulkeun ka musuh urang. Bisa oge diafirmasikeun sakumaha imajinasi urang, contona keur pangobatan, pukulan jarak jauh, kakuatan dina jirim pakarang (contona keris),  kakuatan dina jirim tameng, jrrd. Dina ngalakukeunana kudu konsentrasi bari pinuh ku kayakinan.

“YAA ZOHIR YAA BATHIN” : pusat nu nimbulkeun kakuatan tina hasil afirmasi. Baca 900x dina puasa mutih jeung mati geni.

“YAA SAMI, YAA BASHIR” : Allah Maha Ngadangu kana sagala do’a jeung Maha Ningali kana naon wae nu dipikahayang ku urang. Malaikat biasana dzikir bari maca ieu asma Allah dina kacepatan 900.000 x leuwih cepet dibanding manusa. Kusabab kitu urang bakal meunangkeun kakuatan anu cepet pisan. Baca sakali.

Shalawat supaya do’a urang diqobul dina raraga ngagem ieu kakuatan. Satiap dzikir ngadawamkeun ieu amalan bakal ngumpulkeun energi anu kakuatananan luar biasa. Baca 600 x dina puasa Senen Kemis 7 x atawa puasa 40 poe.

Ieu amalan direngsekeun ku  Puasa 3 poe, dina tanggal 13-14-15  bulan Hijriyah: bari maca Yaa Ahad dina kalipetan 13 x. Dina poe pamungkas, isuk-isuk meuncit domba atawa kambing terus bagikeun ka fakir miskin. Insya Allah, bakal datang malaikat nu jadi khodam bari ngaijazahan ieu Asmak Malaikat Dlohirmir.

Satu Balasan ke Asmak Malaikat Dlohirmir

  1. aldin mengatakan:

    wah itu berat ama yah, kalo asmak buat ngraga sukma ada ga bacaan ayat2 alqurannya?pingin ke mekkah, liat kabah ni,….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: