Tips Awet Pulsa


1. Usahakeun nelepon atawa SMSan sabulan sakali. Atawa puasa make HP Senen-Kemis. Lamun kapaksa teuing, usahakeun puasa Daud make HP, nyaeta sapoe make – sapoe deui teu make.

2. Konci gembok wae keypad HPna. Atawa simpen di jero kandang maung lapar. Ameh urang hoream nyepeng HP.

3. Lobakeun nginjeum HP ka dulur atawa babaturan, lamun urang rek nelepon atawa SMSan. Tapi omat, HP urang mah tong diabur diinjeumkeun ka batur!

4. Lamun rek SMSan jeung jelema nu jarakna geus deukeut, tulis wae SMS dina HP urang, terus asongkeun hasil tulisan na HP tadi ka eta jelema supaya dibaca

5. Supaya menghemat karakter SMS, gunakeun inovasi anyar. Contona, nyingket tulisan sa singket-singketna. lamun salila ieu urang nulis ‘kumaha damang’ jadi ‘kmh dmng’…… tah ganti we ku “KD”

6. Nelepon tong lila teuing, cukup 5 detik wae.

7. Lamun geus meuli pulsa, buru-buru urang pindah ka tempat nu teu ka coverku  sinyal, contona ka hiji pulo di tengah laut.””

3 Balasan ke Tips Awet Pulsa

  1. Neni Yuhaenah mengatakan:

    Kang Admin judul nu cocokna sanes tips awet pulsa tapi “Tips tereh beunghar” alias cap jahe alias keked mengkene alias pedit kabina-bina sakalian we tong kagungan HP………..

  2. wa ebrod sukabumi mengatakan:

    heu heuy deudeuh…..geuning kapanggih ayeuna mah seniman sunda dina wanda bobodoran…….hidup bodor..kang tiasa janten ce-es sareng abdi

  3. asep charlie mengatakan:

    hwahahahaha…..eduaaaaann pisan euy…heuheu..! nuhun ah..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: