Ha Ha Ha (8)


Landak

Kang Uhe : “Gelo…. hanas digabruk! Sugan teh kelenci nu ngorosak di ruyuk teh”

Kang Uday : “Ari pek?”

Kang Uhe : “Landak keur kawin! Ieu cucukna mani naranceb!”

Cucunguk

Teh Nani : “Teh… cik pan niupkeun ieu soca! Kapireungpeunan yeuh, asa aya nu asup. Pangningalikeun…. aya naon nu asup kana soca abdi?”

Teh Neni (pas rek niup): “Gusti…. geuning cucunguk nu asup teh!”.

Didudut

Kang Jack : “Jurig! Akikah mangkal tadi peuting mah sial. hanas dina mobil BMW disampeurkeun. Boro atoh. Sugan teh rek ngajak indehoy”

Kang Jaja : “Ari pek?”

Kang Jack : “Pas dibuka jandela mobilna. Nu nolol teh…… bapa uing. Nya puguh atuh langsung uing didudut ka imah. Da salila ieu uing nyumputkeun identitas jadi bences!”.

Ngukut Lauk

Kang Oding : “Kapok lah… ngukut lauk di balong teh. Aya bahan beak yeuh ramo…”

Kang Aniw : “Naha ngukut lauk naon, kitu Kang?”

Kang Oding : “Teu pira… ngukut lauk piranha 5 kodi!”.

Latah

Kang Aniw : “Mmmmh… kumaha nya daftar tentara teh teu lulus wae. Dumeh boga panyakit kitu kurin teh?

Teh Dewi :  “Naha boga panyakit naon, Kang?”

Kang Aniw : “Teu pira…… latah”.***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: