Hanas Agul


AYA manajer anu katelah sombong pisan. Hiji waktu kantorna pindah. Kantorna lumayan gede jeung fasilitasna lengkep. Manehna diuk di rohangan nu panggedena tibatan nu lian. Panyakit ngagul-ngagul diri bijil nalika aya saurang nonoman asup ka rohanganana. Manehna nyangka, ieu nonoman pasti rek ngalamar pagawean di kantorna. Eta nonoman diantepkeun sakedapan. Si manajer hayang katangar. Si manajer ngangkat telepon na luhur mejana, api-api nelepon ka bossna….

“Hallo! Oh muhun Pa, Proyek 20 M tea pasti tembus pa. Tenaaaang… sagalana pasti beres ku abdi man pa. Ok…ok Pa!” Manehna ngomong na telepon, siga nu heueuh. Sanggeus nutup telepon, manehna neuteup bari seuri narendahkeun ka eta nonoman, terus nanya:

“Aya perlu naon jang? rek wawancara gawe?” Tanya si Manajer ka nonoman nu titadi ngajentul hareupeunana.

Eta nonoman ngajawab: “Euh, punten pa, abdi teknisi telkom bade masang kabel telepon. Kaleresan sadaya telepon di ieu kantor masih pareum da nembe ngadamel sambunganana. Ayeuna jaringan telepon bade diaktifkeun heula ku abdi”.

Manajer:”@#…&^%”***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: