Sateuacan – Saparantos


Sateuacan nikah:

Pameget: “Ahirna kajawab oge!, saleresna akang teh tos lami  ngantos-ngantos peristiwa bersejarah ieu”.

Istri: “Kang,… akang rido mun nyai ninggalkeun akang?”

Pameget: “Tangtos henteu atuh Nyi!…Ah, tong dugi ka gaduh pikiran sapertos kitu!”

Istri: “Leres Akang teh cinta ka Nyai?”

Pameget: “Puguh atuh!, salamina Akang bakal kitu…….”

Istri: “Dupi Akang kantos salingkuh sareng istri sejen?”

Pameget: “Ih, bararaid teuing!, Akang alim ngalakukeun nu sapertos kitu atuh Nyi!”

Istri: “Akang kersa nyium Nyai?”

Pameget: “Muhun, Nyi!”

Istri: “Kaaaaang!!!”.

Saparantos 15 taun nikah, kondisina jadi benten. Mangga diaos ti handap ka luhur. Guprakkkk!!!.***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: