Aji Rempug Galunggung


IEU ajian teh asli ti tatar Sunda. Tujuannana ngajak nu gaib (baca Jin) supaya gotong  royong ngabantuan urang mereskeun masalah badag nu kaalaman ku urang tug nepi ka rengse. Ceuk sakaol, ieu ajian the digunakeun ku Sangkuriang basa keur ngabendung walungan Citarum jeung nyieun parahuna dina wanci sapeuting.

Bilih bade nyarobian, mangga ieu bacaanana:

“BISMILLAH HIROHMANIRROHIIM
REMPUG GUNUNG TI GALUNGGUNG
REMPUG JAMI TI JAKSANI
AWAKING TERUNG NGAMBUNG
PANGMAMANGKEUN SORA AWAKING
KULA IBU NGIMPI NGADU DIPICIS DI LANGIT,
MASANG DI AWANG-AWANG
BOGA HUTANG TEU MAYAR
MAYAR KUTANGGA TILEPAN
SAKURUPUK JADI PUYUH
SAGARAPAK JADI HEULANG
MORO MUNDING JANGGAWATI
MAJAPAHIT
MORO BADAN KAULA….. (sebut ngaran urang)
RET JLEG SAJAGAT KABEH,
ASHADU ALLA ILAHA ILALLAH
WAASHADU ANNA MUHAMMADARASULULLAH.”

Cara ngamalkeunana:
1. Puasa biasa 7 poe
2. Maca surah Al-Ikhlas, Alfatihah, jeung An-Nas, masing-masing 7 x tiap ba’da sholat Maghrib.
4. Sholat Tahajud 17 peuting noron.

Ieu ajian bakal aktif mun dibacana bari nahan nafas nyahareup ngulon.

Pantrangan:
Teu meunang ngalanggar aturan agama, nyaeta milaku MALIMA: MADAT, MADON, MATENI, MALING, MAEN (Ngonsumsi narkoba – teu kalebet narik kolor bapa mah-, lacur, maehan, ceceremed, jeung ngadu.***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: