Ciri-ciri Jalma nu Kacanduan Internet


NUMUTKEUN hasil panalungtikan, tanda-tandana jalma nu kacanduan internet nyaeta:

1. Nu dipake maskawin dina poean nikah nyaeta saparangkat komputer jeung modem dibayar tunai!

2. Saklar bel di imah urang aya tulisan “Click Here to continue”

3. Panto kamar mandi urang aya tulisan “This site contains Adult Material,please verify your age”

4. Urang nanyakeun aya henteuna email keur urang ka tukang pos nu nganteurkeun kartu lebaran.

5. Tiap ngimpi sok diawalan ku http://www.

6. Urang ngagunakeun search engine pikeun neangan anak urang nu geus tilu poe teu balik ka

7.”Unable to locate your server !,” ceuk urang, nalika nampa telepon nu salah sambung.

8.  Anak urang dibere ngaran oding.gov supaya jadi Pegawai negeri sipil; oding.org supaya jadi aktifs LSM; atawa oding.edu supaya jadi mahasiswa abadi.

9.  Sora kerek urang persis mirip sora Handshake modem.

10. Urang hese ngagerakkeun ramo kusabab geus online salila 36 jam

11. Nongton film “The Net” nepi ka 69 kali.

12. Nalika mobil urang ngadupak mobil batur, nu pangheulana diteangan teh tombol “UNDO”.

13. Pamajikan urang neundeun wig luhureun monitor, keur ngingetkeun yen landasan geus siap tapi pesawat can lending keneh bae.

14. Mere ngaran anak urang ku Eudora, Netscape jeung Mirc. Mun urang leuwih demokratis (henteu monopistis) urang mere ngaran anak Linux.

15. Mun ngenalkeun diri, urang sok make : “youremail@yourdomain.com”

16. Urang nyieun tato dina tonggong ku kalimat anu unina “This body best viewed with Internet Explorer 6.0 or higher.”

17.Urang bakal ngakses http://www.xxx.com mun kaparengan keur bosen ka pamajikan.

18.Urang ninggalkeun antrian tiket kareta api, bari ngomong “request time out !!!”

19. Nalika keur depresi, urang sok meupeus keuyang bari aral mangkaduhungkeun awak urang teu dilengkepan ku tombol Ctrl-Alt-Del.

20.Maca hasil panalungtikan ieu nepi ka nomer pangakhirna.***

3 Balasan ke Ciri-ciri Jalma nu Kacanduan Internet

  1. Ummati mengatakan:

    He he he….. Kreatif pisa atuh…?

  2. ani yunaningsih mengatakan:

    jigana mah nu kacanduan internet teh kang admin kuanjeun nya he..he..he, pan putrana namina oding.com nya atanapi oding.co.id?

  3. dani r mengatakan:

    I and other people like this!!!!!!!!!!!!
    bisa nya ke disebarkan di minggonan rutinan.com…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: