Cinta, Nafsu jeung Nikah


CINTA – Nalika ratug jajantung mun mireng sora manehna
NAFSU – Nalika ratug jajantung mun urang nengetkeun manehna
NIKAH – Nalika dompet kosong mun urang nempo manehna.

CINTA – Nalika tiap dangding ngagambarkeun sakabeh gambaran hate
NAFSU – Nalika tiap dangding nerangkeun kumaha carana
NIKAH – Nalika tiap dangding kadenge matak gandeng

CINTA – Nalika papisah lain nu jadi implengan
NAFSU – Nalika nikah lain nu jadi implengan
NIKAH – Nalika beuratna ngaliwatan waktu unggal poe jadi implengan

CINTA – Nalika reueus paduduaan dimana wae
NAFSU – Nalika kabongroy ningali pasangan 1000 ligir (punten ah)
NIKAH – Nalika teu pernah pateuteup mun hudang sare

CINTA – Nalika nu kasawang ngan manehna
NAFSU – Nalika nu kasawang ngan rohangan nu pinuh ku eunteung sabudeureunanan (euleuh…. Dimana tah?)

NIKAH – Nalika nu kasawang ngan acara TV peuting ieu.

CINTA – Nalika  nuliskeun puisi katresna
NAFSU – Nalika nuliskeun nomer telpon
NIKAH – Nalika nuliskeun nomer rekening/cek

CINTA – Nalika nelepon ngan sakadar nepikeun ucapan “Hey”
NAFSU – Nalika nelepon pesen kamar di hotel
NIKAH – Nalika nelepon silih gorengkeun

CINTA – Nalika dua pasang mata pateuteup geugeut di tempat rame
NAFSU – Nalika dua pasang biwir paantel di tempat rame
NIKAH – Nalika embung patepung di tempat rame. Hag siah!***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: