Salah Asup


DASAR Kang Oding urang kampung bau lisung. Hiji mangsa manehna ulin ka kota diajak ku babaturanana anu kabeneran keur ulang taun. Ngarayakeun ulang tahun teh di diskotik, anu saumur hirupna Kang Oding teu pernah nincak tehel-tehelna acan, komo ngasaan dugem mah.

Atuh der wae Kang Oding teh milu nginum. Geus lila, karasa teu kuat hayang kiih. Atuh gura-giru Kang Oding neangan toilet. Dasar keur rada lieur dibarung ku banget kabelet,  blus wae Kang Oding ka hiji rohangan toilet anu dijerona loba awewe, da memang eta toilet teh keur awewe. Atuh puguh barang blus oge, nu di jero teh pada ngarentog bari aya nu ngajerit oge.

“Hey!!! Ini buat perempuan!!!” Ceuk nu ngararentog, bari semu kareuheuleun.

Sakedapan Kang Oding hareugeueun, bingung. Atuh pok bae manehna ngomong.

“Ini juga buat perempuan!” pokna bari ceeeerrrrr bae ‘meringankan tubuh’ di mana bae, alatan ku geus teu kuat nahan.***

Satu Balasan ke Salah Asup

  1. Akang mengatakan:

    tah nu kieu nu kuduna dibudayakeun teh..urang sunda kudu ngamumule budayana,,maenya eleh ku urang deungeun nu keur nengan pangarti..hatur nuhun kang kana inovasina.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: