Mutiara Sabulangbentor


– To be or not to be do be dam dam to be do be dam

– Katresna teh ibarat budug, beuki digaro beuki ni’mat…..

– Saacan boga kabogoh hiji-hiji acan, kuring ngabogaan 5 teori pikeun kumaha carana meunangkeun kabogoh. Sanggeus ngabogaan 5 kabogoh, kuring teu boga teori hiji-hiji acan.

– Gajihan teh jiga menstruasi, datangna sabulan sakali, beakna ngan saminggu. Mun kaparengkeun telat datang, matak bahaya.

– Lamun baheula Romeo bunuh diri alatan cintana ka Juliet, meureun mun ayeuna mah geus kawin deui ka Nyi Ijah.

– Cinta sajati teh ibarat Kunti: Loba nu ngomongkeun… tapi jarang nu manggihan….!

-Jelema nu sok mabok pikeun ngalelepkeun rasa sedihna dina cai inuman, kudu dibere nyaho, yen sedih mah bisa ngojay!

– Pamajikan teh ibarat handphone. Mun keur loba pulsa resep diajak ngalakukeun naon bae oge. Tapi mung geus beak pulsa, hantem bae nga’warning’: “segera isi pulsa anda. Masa tenggang anda akan segera berakhir!”

– Kawin ge percumah, mun di dunya euweuh gaya gravitasi.

– Bill Gates jadi jelema pang beungharna di ieu dunya, sok sanajan program Microsoft-na loba nu ngabajak. Komo mun henteu. Nyindiran tah kanu MS office na bajakan!

– Cinta teh bisa ngadeukeutkeun dua jelema kajeun teuing sakumaha gedena oge rohangan

– Hitler nu sakitu kejemna oge ngalaman kaedanan ku Eva Braun, komo deui Aniw (santri nu pang benerna) pasti ngalaman kaedanan ku Lidia Kandau.

Geus ah… cape.***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: