Eleh Pinter


SI Ibro Gurunggusuh tuturubun turun tina beus jurusan Cianjur anu karek datang di terminal Leuwi Panjang

Gura-giru lantaran hayang kiih, nepi di WC umum manehna sempet ninggali tulisan ngajeblag siga kieu “ Buang air kecil Rp. 1000, Buang air besar Rp 500”, waktu manehna kaluar ti WC manehna ngaluarkeun duit 500 perak , song di bikeun ka penjagana bari teu poho ngomong “ Buang air bessssssssssssssssssssssssar mang!”bari ngoloyor indit tanpa dosa “Eit, keheula atuh pa ieu mah masih kirang keneh!” ceuk penjaga WC ngudag si Ibro “Naha make jeung kurang?didinya rek nipu ka sayah nya?apan dina plang oge ditulis tuh gede ( Buang air kecil Rp. 1000, Buang air besar Rp 500.)naha make jeung kurang? Teu bisa bahasa Indonesia kitu?”ceuk Ibro bari semu kesel bari jeung ngarasa bener… “Aeh si Bapa ari taeun teh sok kitu, ari bapa bieu tos naon dijero?”cenah ceuk penjaga WC “Ngising!!”ceuk si Ibro bari teugeug “Kieu nya pa nya?!, ari buang air besar mah dimana-mana oge pasti dibarengan ku buang air kecil, kecuali buang air kecil, tara dibarengan ku buang air besar!, sok we emut ku bapa”ceuk penjaga WC nerangkeun “Euh pinter tukang WC atuh kitu mah, yeuh ah 500 deui , bieu mah bohong da ngan saukur kiih!” ceuk si Ibro Jujur bari indit…***

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: