Akal Lalaki


MIMITINA mah teu pira. Hiji waktu Jang Oding menta idin ka pamajikanana rek meuli roko ka kios hareup.  Na atuh, di deukeut kios roko manehna diajak ku babaturanana ka diskotik. Di dinya manehna dugem nepi ka teu inget waktu. Jaba deuih di diskotik teh manehna make jeung ajojing heula jeung awewe.

Jang Oding reuwas nalika nempo jam geus jam 3 janari.  Manehna buru-buru ngaluarkeun sapidol tina sakuna. Beungeutna diurat-oret, kitu deui leungeuna.  Geus kitu, biur bae balik ka imahna. Bener we, pas mukakeun panto  pamajikanana geus masang beungeut jamotrot.

“Balik ti mana siah, wayah kieu hah? Cenah tadi rek meuli roko ka kios hareup?” Tanya pamajikanan bari hohoak.

“Euh, tos…. tos… ti diskotik, ajojing…. ulin jeung awewe terus nginum saeutik…” Jawab Jang Oding.

Pamajikanana ngahuleng sakedapan bari nilik-nilik.

“Make teu ngaku sagala siah! Gede bohong gableg salaki teh! Eta teu sadar beungeut jeung leungeun camerong ku coretan sapidol ? Laaah aing ge nyaho sia mah geus eleh maen gapleh di pos ronda nya! Meunggeus asup! Ngerakeun boga salaki teh, men gapleh wae elehan. Awas mun isukan kabur deui ka pos ronda!”.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: