Surat Katresna Kelas IPS


Sareng hormat,
Hal : Panawaran Kamupakatan

Kuring ngarasa kacida gumbirana dina ngajentrekeun yen kuring ngarasa tresna ka anjeun kaitung ti tanggal 17-04-1982 (tujuh welas April sarebu salapan ratus dalapan puluh dua) tug dugi ka kiwari.

Dumasar kana hasil rapat kulawarga tanggal 15 Mei 1982, kuring netepkeun kaputusan, pikeun nyieun ieu panawaran prospektif dina raraga tender vendor anu jadi rekanan tetep kadeudeuh anjeun. Ieu panawaran ngawengku term and conditions kieu:

  1. Hubungan katresna dimimitian ku probation 3 (tilu) bulan samemeh ngasupan tahap
    permanen.
  2. Rengse probation disambung ku on the job training sacara intensif tiap malem minggu
  3. Tiap tilu bulan dilaksanakeun performance evaluation dina raraga naekeun credit point nepikeun ka nyukupan sarat pikeun ngarobah status tina bebene jadi batur sakasur.
  4. Sagala biaya nu dikaluarkeun dina raraga jajan jeung jalan-jalan bakal dibagi rata diantara para pihak, nu bakal ditingkatkeun jadi tanggung jawab kuring mun para pihak geus sapuk kauntun tipung katambang beas, laksana kapiduriat.

Kuring miharep jawaban ti anjeun dina waktu kurang ti 30 poe. Lamun dina tanggal nu geus ditangtukeun, kuring can narima balesan ti anjeun, ieu surat panawaran dianggap batal demi hukum sarta kuring ngabogaan hak pikeun nyieun panawaran kanu lian.

Mung sakitu kapihatur, sareng hatur nuhun kana perhatosanana.

Salam,

Nu mikadedeuh

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: