Wangunan SMA Negeri I Sumedang Ayeuna (1)


5 Balasan ke Wangunan SMA Negeri I Sumedang Ayeuna (1)

  1. Otih Rostiana mengatakan:

    Duh mani pangling….ruangan nu diwates ku bilik, nu tehelna rada luhur tilas kelas 3 IPA1, tos teu aya dikieuna pangintennya?

  2. Neni Yuhaenah mengatakan:

    Asa waas ku pa Aca peunteun ngagambar teh angger we 8 tara aya langkungna . . .

  3. n.andri mengatakan:

    Komo abdi mah npeunteun ngagambar teh kedahna di bagi 2 sareng nu manggambarkeun hehehe. Hatur nuhun ka nu sok kersa manggambarkeun.

  4. ani yunaningsih mengatakan:

    sigana mun urang SMA na ayeuna matak betahnya ningal wangunan sakitu agrengna

  5. Agus Kusnawan/ Aniw mengatakan:

    Enya Ni… ari kelas teh pan hareupeun kelas si Lydia Kandou

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: