Seueur Teuing Nuang Sambel


Iklan

3 Balasan ke Seueur Teuing Nuang Sambel

  1. Otih Rostiana berkata:

    Euleuh eta teh kang Oma? Teu acan dugi ka menteng tos jontowor kitu. Kumaha upami ngke sumping, heug nganjang ka menteng disuguhan baso? Moal janten 50 cm?

  2. Ani Yunaningsih berkata:

    na sambel naon nya dugi ka kituna, moal kitu sambel bangbara mah atanapi sambel sireum kararangge

  3. Neni Yuhaenah berkata:

    sanes nuang sambel teh Ani tapi nuju barusuh teras diseureud bangbara . . . bilih teu percanten mah mangga geura cobian

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: