SPBU


HIJI mangsa dina pasosore abah Atep teh ngobrol jeung incuna nu rada-rada “gering” nu ngarana Akep..
Abah : Ujang, ari abah mun keur pareng naek angkot sok nempo hiji wangunan
aya tulisan SPBU. Naon hartina SPBU teh?
Akep : Euh, dasar aki-aki teu gaul ieu mah. Yeuh abah! ari SPBU teh singkatan
eta teh.
Abah : Singkatan tina naon SPBU teh?
Akep : Regepkeun Bah, S teh singkatan tina SOLAR.
Abah : Ooo.. solaaar.. ari P na naon?
Akep : Ari P mah hartina PREMIUM atawa PERTAMAX eta teh, Bah.
Abah : Bener… bener… Ari B na naon tah?
Akep : BENGSIN atuh
Abah : Duuh… bagja boga incu pinter teh. Ari U singkatan tina naon?
Akep : UYUP kabeh ku Abah eta mah.  Pokna bari ngaderegdeg lumpat.
Abah : Nitah nginum bengsin ka aing!! Dasar incu nurustunjung siah!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: