Foto Jadul Koleksi Teh Nani


4 Balasan ke Foto Jadul Koleksi Teh Nani

  1. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Teh nani, pribados ge gaduh foto sapertos kieu teh nanging di pilarian teh weleh teu kapendak,foto nu tengah nuju urang kls 2nya sareng pa yusup dipayuneun kelas pisan, pami nu katilu mah dipengker caket sumurnya wengi2 basa pramuka…pan eta teh otih dipangkon ku abdi.hehehe.

    • N. Andriyani mengatakan:

      Kelas urang teh pengkereun kejaksaan, biasana mun istirahat si Aca sok moncor kana pager nyandak dagangan . Kantun waasnanya.Aya wartos ti Ani Meilani ( nu di Sonda ) ?

  2. Agus Kusnawan/ Aniw mengatakan:

    Duh teh ani mani lucunya nganggo kembang… calik pangpayuna sareng kang wawan

  3. Ani Yunaningsih mengatakan:

    cumuun kang kapengker mah geuning mani resep bergaya teh,ayeuna mah isin ah bergaya teh tos kolot hehehe……..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: