Palajaran Basa Inggris (2)


“Ayeuna ibu rék ngetést maranéh ihwal present continous, anu bisa ngajawab bener, meunang balik ti heula ! “, saur ibu guru Lia.
“Anu teu bisa, nangtung di hareup nepi ka ibu kaluar ti kantor ! “, ibu negeskeun.
“Aang, sok sebutkeun contona present continous jeung naon hartina!”, ibu guru Lia naros.
“Hi istuning (he is tuning),hartosna dia keterlaluan “.
“Manéh nu istuning belegug pisan mah ! Dédi !
“Déy weureu daun (they were down), hartosna mereka weureu daun”
“Weureu daun naon manéh téh Dédi ?!, kahareup kabéh !
Matak TBC ngajar barudak kawas kieu mah !”, bu Lia bendu.

Satu Balasan ke Palajaran Basa Inggris (2)

  1. Ani Yunaningsih mengatakan:

    aduh admin naha mani bararodonya barudak kelas eta mah nyaan matak TBC ngajar di kls nu siga kitu mah…….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: