Haréwos Bojong


Ku Hadi Faturohman

Dina tungtung peuting
Basa hujan teu jadi datang
Aya haréwos na jeroning hate
Teu apal saha-sahana
Teu nyaho rupana
Teu inget di mana kungsi panggih jeung manéhna

Tapi éta haréwos
Lir sora angin nu ngahiuk
Siga sora galura di sagara
Éstu matak ketir
Éstu matak gimir
Sok sanajan ngan ukur haréwos

Nu matak ahéngna
Éta sora kungsi jadi ciri
Lamun kuring keur nandangan kanyeri
Najan ukur bari ngaharéwos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: