Laporan


Kahatur kadang baraya alumni SMA Negeri Sumedang Angkatan 82.

Saparantos ngadegna warung urang tilu minggu kapengker, dilaporkeun wireh:

1. Anu parantos rurumpaheun ngalongok warung urang teh sanes bae komunitas alumni, nanging tos ngarambah ka individual sareng komunitas sanes anu sami-sami makedeudeuh sastra sareng budaya pasundan. Hal ieu katingali tina statistik admin anu mintonkeun seueurna akses netter sareng lalu lintas blog/site nu lebet ka warung urang. Kantos warung urang dianjangan ku langkung ti 100 urang sadinten dina salahsawios dinten tilu minggu kapengker.

2. Ku ayana kitu, sareng ningali seueurna minat kana topik-topik anu didugikeun, pribados salaku “nu ngaladangan” di warung (samentawis), ngahaturkeun ide supados ieu warung dikembangkeun janten majalah sunda on line ku alpukahna para alumni SMA Negeri Sumedang Angkatan 82. Perkawis  Redaksi sareng Rubrik mangga nyanggakeun urang dibadantenkeun wae.

3. Salajengna, pribados nyuhunkeun tanggapan ti para saderek sadaya perkawis pengembangan ieu warung, naha bade dikembangkeun janten majalah on line atanapi mung sakadar media komunikasi biasa sapertos anu tos dijalankeun ayeuna.

Mung sakitu kapihatur, diantos pisan saran sareng tanggapanana. Hatur nuhun.

2 Balasan ke Laporan

  1. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Kang abdi salah sawios anu mikadeudeuh kana basa sareng seni pasundan ngarojong pisan kana ieu warung teh asa aya tempat kanggo babagi sagala rupi kasundaan, saena mah leres mending aya peningkatan tinu mung sakadar kangge kempel2 wungkul munding ( eh lepat) mending sakantenan majalah on line, geuning ayeuna oge nembe sakedik anu diserat ku redaksi tos seueur ngahibur komo upami langkung ti kitu, sok ah Kang Aang “ngadalangna” sing sae pribados nagarojong pisan, sanaos pribados teu tiasa nyerat artikel sahenteuna tiasa maparin komentar, wassalam

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: