Sosonoan


Opat poe katukang kang Diding gura-giru ka dokter cenah teu raraos awak. Sabada dipariksa, dokter nyimpulkeun yen kang Diding teh loba teuing sosonoan jeung pamajikanana tur euweuh watesanana.

Dokter nyarankeun leuwih alus mun nek sosonoan kudu make jadwal nu matuh, saminggu cukup tilu kali

“Kumaha dok carana ngarah bisa nginget jadwalna??” Tanya kang Diding

“Saena mah cirian we dinten naon wae anu awalanna tina huruf ‘S’ contona Senen, Salasa jeung Saptu,” jawab dokter.

Nincak poe kaopat kang Diding teu kuat nahan, kapaksa ngalanggar saran dokter terus ngahudangkeun garwana nu keur sare, kulisik pamajikanana hudang bari satengah lulungu pok pamajikanana nanya

“Malem naon ieu teh kang?”

” Malem SUM’AT.Sssttt!!” tembal kang Diding bari nyenghel.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: