Kamus Pilem


Gone with the wind => Ngaleos bari hitut

Home Alone => Imah sorangan (lain ngontrak)

Home Alone 2 = Boga imah deui

Tears of the sun => Ceurik hoyong disun

Crying Freeman = Ceurik hayang dibui

Spiderman => Lancah bikangna (lancah jalu mah, apan tara men/haid)

Batman => Pasti kalong bikangna

Catwoman => Ucing garong

Scream => Ngajerit maratan langit

Scream 2 => Ngoceak maratan jagat

I know what you did last summer => Abdi terang usum halodo kamari anjeun ngadamel sumur

End of day => Wanci harieum beungeut / sareupna (antara jam 5 – jam 6 sore)

The day after tomorrow => Vagetos (istilah budak band)

Woman in red => Awewe keur beureum (men/DB/haid)

Men in black => Lalaki hideung belang (om om)

Men in black 2 => Belang pisan hideungna, nepi kana bujur.

X X X => Talak tilu

X-Man => Sanes pameget (banci)

X-Man 2 => Bancina aya 2an

Shaolin soccer => Bobotoh Persib nu resep gelut

Lost in the space => Leungit di langit (reungit)

Lost souls => Kasurupan

Octopusy => Balakutak

Something to talk about => Ngawangkong, ngadu bako, ngobrol, jsb jsb jsb

The Cooler => Paniisan (tempat urang kemping tea)

Ghost Ship => Beja nu can puguh

Ghost Rider => Jurig tukang ojeg

Scooby Doo => Gugug borangan (sieun ku jurig tukang ojeg)

Mad Dog => Gugug galak nuju bendu

Tom and Jerry => Beurit ucing-ucingan

Micky Mouse => Beurit sukuna dua

Donal Duck => Entog sukuna dua (??? kabeh ge entog mah sukuna dua euy…!!!)

……………naon deui nya ???…… teuing atuh!!! …….. cing pang neangankeun deui ah ….

3 Balasan ke Kamus Pilem

  1. Otih Rostiana mengatakan:

    Nyeri damis ==> French Kiss (maksad na mah pipi abdi nyeri, lantaran seuseurian wae maca kamus diluhur)

  2. Neni Yuhaenah mengatakan:

    aya ku pinteeeeeer eta nu ngadamel kamus . . . mmmmh muji abdi mah ku rapekan sareng sagala tiasana. Kenging sakola dimana eta teh kasep . . .

  3. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Kang Aang mani pinter mendak timana nu sapertos kitu? mani kayungyun sareng rajin deuih, sok atuh nu sanesna kaluarkeun deui, benar2 menghibur dan raos seuri nyakakak….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: