Foto Pang Jadulna dina Minggu Ieu


Cing foto saha ieu? Gagak pisan nya, pasti seueur nu hayameun….

3 Balasan ke Foto Pang Jadulna dina Minggu Ieu

  1. Neni Yuhaenah mengatakan:

    Nya saha deui pami sanes tukang admin mah, kaset pisan lah . . . .

  2. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Punten nembe kabuka janten nembe komentar, pasti ieu di cipatatnya? mun teu di SD Conggeang mejeng dibawah puhun nagka……leres teu kang?

  3. smansalingga82 mengatakan:

    Tuh pan sadayana lepat. Ke naha nya nu difotona teu acan masihan komentar pisan, padahal ieu foto teh ngahaja hasil ngorehan tina pabetekan. Sok mangga diimpleng deui, ieu teh saha sareng nuju mejeng di mana? Nu jelas mejengna di kota Sumedang handapeun tangkal kamboja, basa latihan pramuka di ……..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: