Nu Ganteng Kumplit


Nu Ganteng Kumplit nuju mejeng

3 Balasan ke Nu Ganteng Kumplit

  1. Ani Yunaningsih mengatakan:

    Aduh leres we mani gararantung…hehe… ieu teh Beni, Idod sareng sahanya nu hiji deui…upami teu lepat mah Agus..kitu?

  2. smansalingga82 mengatakan:

    Cing saha tah nu saurang deui, nu saleresna mah sanes Agus. Cobi diemut-emut deui.

  3. n.andri mengatakan:

    nu hiji deui, siga pun lanceuk, Kang Toto ( putra Pun ua ) leres teu. Ayeuna dumuk di Bogor.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: