Silsilah Karuhun Urang (2)


4 Balasan ke Silsilah Karuhun Urang (2)

  1. Aang mengatakan:

    Ari saya kotakna di mana nya. Ah meureun moal aya da getihna ge beureum lain biru.

  2. Neni Yuhaenah mengatakan:

    Sami atuh Ang getih Neni ge da beureum, sok sanaos lami dumuk di gg srimanganti, luar benteng yayasan, angger we teu kakecretan getih biru. sok sanaos kitu . . . tetep we urang sumedang da moal aya nu nyebatkeun urang bandung atanapi depok. Pan SMANSALINGGA82 judulna ge ……….teu kedah alit manah !

  3. Aang mengatakan:

    He99x, hatur nuhun kana panbeberahna.

  4. Neni Yuhaenah mengatakan:

    Teu dibeberah ku nyalira mah atuh ku saha deui . . . . .

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: