Pusaka Karuhun Urang (1)


Pusaka1

3 Balasan ke Pusaka Karuhun Urang (1)

  1. Aang mengatakan:

    Dicompress heula atuh euy meh teu lila download-na.

  2. Oding mengatakan:

    Ma enya dikompress, memangna hareeng?

  3. smansalingga82 mengatakan:

    Hatur nuhun kana partisipasina, sareng punten rada telat petugas admin teh nerbitkeun komentarna. Eta da ngan ajag ijig bae, lain sok ngajedog ….. Punten ah, kanggo para saderek anu gaduh poto jadul, komo nu keur bobogohan mah admin resepeun pisan, kanggo samentawis uploadna teu acan tiasa langsung di komentar. Kukituna diantos pisan kintunan fotona supados tiasa diupload (ari basa sundana upload teh naon nya?) di admin. Kintunan tiasa dialamatkeun ka smansalingga_82@yahoo.com.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: